KEKS Pay
kartica - KEKSICA

Otvori besplatni prepaid račun uz najslađu karticu za štednju, plaćanje, primanje i podizanje love.

KEKS Pay kartica

Keksaj i osvajaj!

Plaćanje KEKS Pay karticom - KEKSICOM je keksanje 2.0. Ne samo da dodatno olakšava slanje i primanje love, već ti donosi i slatke nagrade.

Troši ili štedi lovu koju dobiješ kroz KEKS Pay

KEKSICA je istovremeno i prepaid račun i kartica koja se lovom puni direktno kroz KEKS Pay. Trošiš koliko imaš, a račun možeš nadopuniti ti, ili ti ga može napuniti netko drugi.

Naruči KEKSICU u tri koraka

KEKSICU naruči u tri koraka kroz KEKS Pay potpuno besplatno i prepaid račun možeš koristiti iste sekunde. Fizičku karticu naći ćeš u poštanskom sandučiću za nekoliko dana. Kao i KEKS pay, KEKSICU možeš koristiti bez obzira na to u kojoj si banci.

Sigurno šalji veće iznose

KEKS Pay je za slatke transakcije unutar obitelji i ekipe. Ali s KEKSICE možeš slati i veće iznose, i to do 5.000 kuna dnevno ili 20.000 mjesečno.

Lova sjeda odmah

Novac koji ti je poslan na KEKSICU možeš početi trošiti odmah. Bez sekunde čekanja i bez obzira na banku iz koje je poslan. Ovo, naravno, vrijedi i vikendom!

Nema prepisivanja autorizacijskog koda

Ako već imaš KEKS Pay i kod svake uplate moraš prepisivati autorizacijski kôd svoje banke, onda imamo dobru vijest za tebe. Plaćaj s KEKSICE i problem riješen!

Triput je triput

Možeš naručiti do 3 besplatne KEKSICE i koristiti ih kao kasicu prasicu, stavljati na stranu lovu za putovanje ili ih koristiti kao zasebne račune za djecu. Ali ako ti je dosta plastike u novčaniku, uopće ne moraš naručiti fizičku karticu.

Još slatkih pogodnosti KEKSICE

  • Ništa te ne košta

    Kad kažemo da je KEKSICA besplatna, mislimo doslovno. Ne samo da otvaranje računa ne košta ništa, nego je besplatno i sve ostalo, a možeš ju zauvijek zatvoriti kada god poželiš. Ništa kamate, ništa naknade, ništa troškovi održavanja računa. Samo slatke transakcije.
  • Šalji, plaćaj i diži lovu s bankomata

    Lovu s KEKSICE možeš sigurno trošiti na internetu, u dućanima ili restoranima, gdje god već primaju Visu. Lovu kroz app možeš slati frendovima, a kad ti treba keš, podigni ga bez naknade na bilo kojem Erste bankomatu.
  • Prati troškove i blokiraj klikom

    S KEKSICOM uvijek znaš na čemu si. Kroz app pratiš troškove, a ako slučajno zagubiš karticu, nemaš beda. Blokiraš ju jednim potezom prsta i odblokiraš ju čim ju pronađeš.

Skini aplikaciju i uživaj u slatkim transakcijama!

#SlatkeTransakcije

Često postavljana pitanja

Je li korištenje KEKS Paya sigurno?

Pogledaj više
Google Play
Keks