Domaće na KEKS. Lova na EKS.

Aktiviraj KEKS Pay za OPG i primaj lovu od svojih kupaca. Brzo i preko mobitela.

Aktiviraj odmah
KEKS Pay za OPG

Pozdrav OPG-ovcu, imamo poslovnu ponudu za tebe!

Kako smo tu da podržimo lokalnu priču, došli smo do sustava koji spaja tvoj posao s našim keksanjem. Aktiviraj KEKS Pay za svoj OPG i olakšaj stvari sebi i svojim kupcima. Primaj lovu brzo, jednostavno i preko mobitela - bez obzira na kartice koje koriste tvoji kupci.

Trebaš još benefita?

  • Osim što ovako tvoj OPG postaje dostupan zajednici od preko 100.000 korisnika koji redovito keksaju lovu preko mobitela, vrijeme utrošeno na vraćanje ostatka možeš usmjeriti na prodaju.
  • Zaboravi na POS uređaje i komplikacije koje stvara kartično plaćanje. Nama je apsolutno svejedno u kojim bankama tvoji kupci imaju račune ili kartice. Primamo sve.
  • Ako se pitaš što je s tvojim poslovnim računom, ne brini. Tu smo bez obzira u kojoj banci imaš otvoren poslovni račun.
  • Što je najbolje od svega, prva tri mjeseca su potpuno free. Ako ti se priča svidi, nastavljamo suradnju uz naknadu od 1,95% od iznosa svake transakcije. A ako nekim čudom nismo ispunili tvoja očekivanja - odustani bez ikakve obveze.
  • U slučaju da dopustiš keksanje kao novi način plaćanja, potvrdu o uplati ne čekaš ni sekunde. A što se tiče love, ona ti na račun sjeda već idućeg radnog dana. Zvuči fer?
  • Nakon što odobrimo tvoj zahtjev za aktivacijom, na mail ti stižu stvari za što jednostavnije korištenje novog sustava plaćanja - QR kod i link za direktno uplaćivanje love.

QR kod. Link. Što? Kako?

Ne brini. Za koji god se način odlučiš - kupac stiže u KEKS Pay app. A kako uplaćuje lovu tebi na račun? Pogledaj u videu!

Ako ti se sviđa što nudimo, kreni s aktiviranjem KEKS Paya za OPG:

1

Skini ugovor na svoj komp i ispuni ga po uputama.

Preuzmi ugovor
2

Ugovor, zajedno sa skenom ili fotkom osobne, pošalji na mail.

Pošalji dokumente

*KEKS Pay kao sustav plaćanja mogu koristiti još i obrti i d.o.o. tvrtke.

Uvjeti korištenja KEKS Paya za OPG

Skini aplikaciju i uživaj u slatkim transakcijama!

#SlatkeTransakcije

Često postavljana pitanja

Moj mobitel je izgubljen / ukraden. Kako da pristupim KEKS Pay-u ?

Pogledaj više
Google Play
Keks