Domaće na KEKS. Lova na EKS.

Aktiviraj KEKS Pay za OPG i primaj lovu od svojih kupaca. Brzo i preko mobitela.

KEKS Pay za OPG

Pozdrav OPG-ovcu, imamo poslovnu ponudu za tebe!

Kako smo tu da podržimo lokalnu priču, nudimo ti novi sustav naplate koji funkcionira i bez izdavanja računa. Aktiviraj KEKS Pay za OPG i olakšaj proces plaćanja sebi i svojim kupcima! Bez obzira imaš li fiskalnu blagajnu ili ne, prodaješ li na kućnom pragu, štandu ili dostavom - primaj lovu brzo, jednostavno i preko mobitela!

KEKS Pay. OPG. Zašto? Čemu?

  • KEKS Pay koristi već više od 100.000 ljudi, među njima su i tvoji kupci! Plaćanje preko KEKS Pay aplikacije traje manje od 10 sekundi i ne uključuje novčanice ni naporne kovanice, a dobro znaš koliko gotovina može otežati stvari.
  • Zaboravi na POS uređaje i komplikacije koje stvara kartično plaćanje. Ako si do sada naplaćivao bez izdavanja računa, tako nastavi i uz KEKS Pay. Prodaju vrši na istom mjestu i na isti način, samo uz postojeće opcije plaćanja dodaj još jedan - KEKS Pay kojeg kupci obožavaju.
  • Tu smo za tebe bez obzira u kojoj banci imaš otvoren OPG račun! Potvrdu o uplati KEKS Payom ne čekaš ni sekunde, a uplata KEKS Paya je vrlo slična virmanskoj uplati. Što se tiče love, ona ti na račun sjeda već idućeg radnog dana. Zvuči fer?
  • Što je najbolje od svega, prva tri mjeseca su potpuno free. Ako ti se priča svidi, nastavljamo suradnju uz naknadu od 1,95% od iznosa svake transakcije što znači da primjerice na 50 kuna prometa plaćaš samo 0,97 kn naknade. A ako nekim čudom nismo ispunili tvoja očekivanja - odustani bez ikakve obveze. I ne traži sitna slova, kod nas nema nikakvih skrivenih troškova kao ni paušalnih naknada za period kad nemaš uplata.
  • Nama je skroz okej da KEKS Pay kombiniraš s naplatom u gotovini. Prednost keksanja je u jednostavnosti i brzini naplate koja ne poznaje dnevne limite. Ubuduće, kad god ti kupac dođe s krupnom novčanicom, a ti nemaš sitno - KEKS Pay i problem riješen.
  • Nakon što odobrimo tvoj zahtjev za aktivacijom, na mail ti stižu praktični materijali za što lakše korištenje novog sustava plaćanja - KEKS Pay QR kȏd & KEKS Pay link. Obje stvari služe za direktno i nikad brže uplaćivanje love na račun tvog OPG-a!

QR kod. Link. Što? Kako?

KEKS Pay QR kȏd

Od nas ćeš dobiti svoj jedinstveni KEKS Pay QR kȏd kojeg možeš isprintati i postaviti na svoj štand ili neko drugo lako uočljivo mjesto. Tvoj kupac KEKS Pay aplikacijom skenira taj isti QR kȏd i upisuje dogovoreni iznos za plaćanje. Zatim u roku KEKS, tebi na mobitel stiže SMS kao potvrda da je kupac uspješno izvršio uplatu na tvoj račun. Brže ne može!

KEKS Pay link

Osim QR kȏda, od nas ćeš dobiti i svoj jedinstveni KEKS Pay link (poveznica) kojeg možeš slati svojim kupcima putem SMS-a, Vibera, WhatsAppa, Facebooka, E-maila ili jednostavno objaviti na svom Facebook ili Instagram profilu. Kada tvoj kupac na mobitelu klikne na KEKS Pay link, on ga automatski vodi u aplikaciju gdje upisuje dogovoreni iznos za uplatu. Zatim u roku KEKS tebi na mobitel stiže SMS potvrda da je kupac uspješno izvršio uplatu na tvoj račun. Brže ne može!

Plaćanje KEKS Pay linkom vole kupci kojima prodaješ dostavom. ;)

Ako ti se sviđa što nudimo, kreni s aktiviranjem KEKS Paya za OPG!

Javi nam se na e-mail kekspaysupport@erstebank.hr i kreni s ugovaranjem!

Skini aplikaciju i uživaj u slatkim transakcijama!

#SlatkeTransakcije

Često postavljana pitanja

Uz koji račun se veže KEKS Pay kartica?

Pogledaj više
Google Play
Keks