Centar za pomoć

Što je KEKS Pay BIZ

 • Webshop
  Ugostitelji
  Mali trgovci
  • Koje sve prednosti imam ako aktiviram KEKS Pay kao novi sustav plaćanja?

   Uvođenjem KEKS Paya kao novog načina plaćanja nudiš svojim kupcima beskontaktno plaćanje u samo nekoliko jednostavnih koraka. Upravo zbog svoje brzine i jednostavnosti, kupci obožavaju plaćati aplikacijom KEKS Pay. Dobra stvar je i što mnogi kupci u aplikaciji imaju pohranjenu svoju kreditnu karticu, što znači da i bez POS uređaja možeš primati uplate s kreditnih kartica. Ukratko, pripremi se za nove kupce koji dolaze zajedno s novim sustavom plaćanja.

  • Ima li KEKS Pay veze s fiskalizacijom?

   Nema. Ako prije nisi morao izdavati račune svojim kupcima, nećeš to morati ni sada.

  • Ako uvedem KEKS Pay kao način plaćanja, mogu li i dalje naplaćivati gotovinom?

   Naravno. KEKS Pay je samo još jedan dodatan način plaćanja kojeg možeš ponuditi svojim kupcima i tako olakšati stvari i sebi i njima.

  • Što točno radim s KEKS Pay QR kôdom?

   KEKS Pay QR kôd možeš isprintati i istaknuti na svom štandu, na ambalažu svojih proizvoda ili na neko drugo vidljivo mjesto. Možeš ga tiskati na letak, majice i ostale promo materijale ili čak od njega napraviti naljepnicu za vozilo. A što se tiče tvog kupca, aplikacijom KEKS Pay će skenirati tvoj KEKS Pay QR kôd i zatim u odgovarajući ekran upisati iznos koji ti treba platiti te ga uplatiti doslovno jednim potezom prsta. Plaćanje traje svega 10 sekundi, a ti ćeš odmah dobiti potvrdu SMS-om na unaprijed dogovoreni broj mobitela.

  • Što radim s KEKS Pay linkom?

   KEKS Pay link tehnički radi istu stvar kao i KEKS Pay QR kôd, samo što je više zamišljen za online komunikaciju. Link jednostavno kopiraš i šalješ dalje kupcima e-mailom, SMS-om ili preko Facebooka, Instagrama, Whatsappa, Vibera, a možeš ga objaviti i na svojim prodajnim kanalima poput web stranice. A što se tiče tvog kupca, KEKS Pay link otvara aplikaciju KEKS Pay gdje onda upisuje iznos koji ti treba platiti te ga plaća doslovno jednim potezom prsta. Plaćanje traje svega 10 sekundi, a ti ćeš odmah dobiti potvrdu putem SMS-a na unaprijed dogovoreni broj mobitela.

  • Na koji broj mobitela primam obavijesti da mi je kupac platio KEKS Payom?

   Obavijest o uspješno izvršenoj uplati tvoj kupca primaš SMS-om na broj mobitela koji nam dostaviš. Obavijest možemo slati na samo jedan broj mobitela kojeg po potrebi možeš lako promijeniti.

  • Moram li izdati račun onome tko je uplatio novac preko aplikacije KEKS Pay?

   Ako račune nisi izdavao do sada, ne moraš ni sada.

  • Na koji bankovni račun sjeda novac uplaćen preko KEKS Pay?

   Na tvoj poslovni račun, bez obzira u kojoj se banci nalazi.

  • Mogu li kupcu vratiti novac na KEKS Pay?

   Nažalost, ne. Ali kupcu uvijek možeš novac vratiti u gotovini.

  • Postoje li na dnevni limiti kod prihvata uplata KEKS Payom?

   Nema limita.

  • Kada sjeda novac uplaćen preko KEKS Paya?

   Novac ti na račun sjeda skupno već idućeg radnog dana za prethodni dan, a e-mailom dobivaš specifikaciju sa svim uplatama prethodnog dana.

  • Imam li fiksne troškove u slučaju da mi kupci neko vrijeme ne plaćaju preko KEKS Paya?

   Ne postoje. Prva tri mjeseca su u potpunosti besplatna, a nakon toga naknada iznosi 1,95% od iznosa svake transakcije. Ako nema transakcija, nema ni naknada. Nema ni bilo kakvih drugih troškova povezanim s KEKS Pay uplatama.

  • Kako mogu otkazati usluge KEKS Pay plaćanja?

   Pošalji nam zahtjev za otkaz usluge i to je to.

Skini aplikaciju i uživaj u slatkim transakcijama!

#SlatkeTransakcije

Često postavljana pitanja

Je li korištenje KEKS Paya sigurno?

Pogledaj više
Keks