Besplatna fizička kartica tvog KEKS računa

Šalji, primaj, troši ili podiži lovu na bankomatu

KEKSICA je fizička kartica vezana za tvoj KEKS račun. S njom možeš slati, primati ili trošiti lovu koju imaš na računu, a možeš i podizati gotovinu na Erste bankomatima.

Plaćaj online i offline

KEKSICU možeš sigurno koristiti za plaćanje na internetu, u dućanima, restoranima… Ukratko, gdje god primaju Visu.

Naruči do tri KEKSICE

Možeš imati najviše tri KEKSICE, pa jednu držati u novčaniku, drugu u ladici pored računala, a treću u maskici mobitela (jer čak i ako zaboraviš novčanik, mobitel sigurno nećeš). Triput je triput!

Naruči u tri koraka, skroz besplatno

KEKSICU možeš naručiti preko aplikacije KEKS Pay potpuno besplatno, u samo tri koraka! Nakon što je naručiš, naći ćeš je u svom poštanskom sandučiću za nekoliko dana. Kao i KEKS Pay, KEKSICU možeš koristiti bez obzira na to u kojoj si banci.

Još sjajnih pogodnosti KEKSICE

  • Brzo naruči, brzo ti stiže

    KEKSICU možeš naručiti u tri koraka preko aplikacije KEKS Pay i naći ćeš je u svom poštanskom sandučiću za nekoliko dana.

  • Koristi bez obzira na banku

    KEKSICU možeš naručiti neovisno o tome u kojoj si banci. Jedini uvjet za nju je da imaš KEKS račun, koji dobivaš čim se registriraš kao KEKS Pay korisnik. Sve ovo je besplatno!

  • Prati troškove i blokiraj klikom

    S KEKSICOM uvijek znaš na čemu si. Preko aplikacije KEKS Pay pratiš troškove, a ako je slučajno izgubiš, nemaš beda. Blokiraš je u aplikaciji jednim potezom prsta i odblokiraš je čim je pronađeš.

Što još možeš uz KEKS Pay?

Pogledaj sve
Loading...