Mogućnosti

KEKS račun

Besplatno štedi, plaćaj, primaj i diži lovu s KEKS računa

Troši ili štedi lovu koju dobiješ preko aplikacije KEKS Pay

Moj KEKS račun je prepaid račun koji se lovom puni direktno kroz KEKS Pay. Trošiš koliko imaš, a nadopuniti ga možeš ti, ili ti ga može nadopuniti netko drugi.

Lova sjeda odmah

Novac koji ti je poslan na KEKS račun možeš početi trošiti odmah. Bez sekunde čekanja i bez obzira na banku iz koje je poslan. Ovo, naravno, vrijedi i vikendom!

Nema prepisivanja autorizacijskog koda

Već imaš KEKS Pay i kod svake uplate moraš prepisivati autorizacijski kôd svoje banke? Imamo odlične vijesti — jednostavno plati preko svog KEKS računa i problem riješen!

Zašto otvoriti KEKS račun?

  • Ništa te ne košta

    Kad kažemo da je KEKS račun besplatan, mislimo doslovno. Ne samo da te njegovo otvaranje ne košta ništa, nego je besplatno i sve ostalo, a možeš ga zatvoriti kada god poželiš. Ništa kamate, ništa naknade, ništa troškovi održavanja. Samo brze i jednostavne transakcije.

  • Sigurno šalji veće iznose

    KEKS Pay je za brze i jednostavne transakcije unutar obitelji i ekipe. Ali preko svog KEKS računa možeš slati i veće iznose, i to do 663 eura dnevno ili 2.654 eura mjesečno.

  • Prati troškove i blokiraj klikom

    S KEKS računom uvijek znaš na čemu si. Preko aplikacije KEKS Pay pratiš sve svoje troškove, a ako slučajno poželiš blokirati svoj račun, možeš to napraviti jednim potezom prsta.

Što još možeš uz KEKS Pay?

Pogledaj sve
Loading...