O nama

Upoznaj KEKS!

Kako smo i zašto krenuli keksati

U početku, KEKS Pay je bio praktična aplikacija koja je omogućila jednostavno raskusuravanje za ručkove ili skupljanje novca za rođendanske poklone. No, to smo prerasli. Danas je KEKS svestrano digitalno rješenje za plaćanje parkinga, nadoplatu ENC-a, online i offline kupovinu, plaćanje računa, doniranje… dostupno svima, bez obzira u kojoj su banci. I ne mislimo stati na tome. Nastavit ćemo ga razvijati i dalje, omogućavajući najslađe transakcije svima - brzo, jednostavno i bez naknada!

Iza velikog proizvoda stoje veliki stručnjaci

Aplikacija KEKS Pay proizvod je Erste banke, a na njegovom razvoju radi tridesetak stručnjaka u različitim područjima - developera, projektnih menadžera, bankara i specijalista za financije. Svi smo ujedinjeni u misiji rješavanja svakodnevnih problema prilikom plaćanja, za privatne i poslovne korisnike. Imamo samo jedan cilj: stvaranje najslađeg korisničkog iskustva na digitalnom tržištu.

400.000 korisnika… i nastavljamo rasti!

Preko 400.000 korisnika voli keksati, a svakim danom ih je sve više. Sretni smo što smo olakšali živote toliko ljudi i omogućili im bezbrižne transakcije bez naknada. Znamo da ga mnogi tek trebaju otkriti i tome se jako, jako veselimo. Jer KEKS je za sve!

Sigurnost nam je na prvom mjestu

Kad je riječ o našem novcu, želimo da sve bude najsigurnije moguće. Na kraju krajeva, KEKS je proizvod banke, a u bankarstvu nam je sigurnost prioritet. Aplikaciju smo kreirali u skladu s najvišim sigurnosnim standardima enkripcije podataka, regulativom PCI DSS o zaštiti brojeva kartica te je dodatno zaštićena PIN-om ili biometrijom. Svaku funkcionalnost nemilosrdno testiramo za sigurnosne propuste prije nego što je ponudimo korisnicima.

Dio smo Erste obitelji

U Erste Grupi želimo raditi nešto značajno. Jedan od ciljeva nam je pomoći ljudima u upravljanju vlastitim financijama, a to želimo ostvariti i kroz KEKS Pay. Želimo ponuditi svima brzo, jednostavno i sigurno plaćanje, transparentan pregled troškova i vrhunsko korisničko iskustvo, bez obzira u kojoj banci imali račun. Želimo olakšati život svakom pojedincu i tako doprinijeti cjelokupnom društvu.

Loading...